Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων για να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση στις απαιτήσεις σας.

Το φωτοβολταϊκό σύστημα αποτελείται από:

  • τα φωτοβολταϊκά πλαίσια με τη μηχανική υποστήριξη
  • τον αντιστροφέα DC/AC
  • τη συσκευή ελέγχου του συστήματος για καταμέτρηση και παρατήρηση της παραγόμενης ενέργειας.
  • τον μετρητή ρεύματος. 

Οι εταιρείες που επιλέξαμε να συνεργαστούμε διαθέτουν πιστοποιημένα υλικά άριστης ποιότητας και όλες τις απαιτούμενες εγγυήσεις για την εξασφάλιση της σωστής λειτουργίας της επένδυσής σας.

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

renesola_logo_web

Η ReneSola είναι κρατική εταιρεία της Κίνας και μία από τις μεγαλύτερες πλήρως καθετοποιημένες παραγωγικές μονάδες. Εδρεύει στην πόλη Γιξίνγκ και ιδρύθηκε το 2005.

Κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην παραγωγή wafer και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πρώτης ύλης (πυριτίου) με ετήσια παραγωγή 3.000 ΜΤ.

canadian-solar_logo-web

Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της Canadian-Solar παράγονται με τέτοιο τρόπο, ώστε το κάθε πλαίσιο να ανταποκρίνεται στις διεθνές προδιαγραφές ποιότητας και ασφαλείας.

Όλα τα προϊόντα της Canadian-Solar χαρακτηρίζουν θετικές απόκλισης ανοχής, οι οποίες προσφέρουν μέγιστη αξιοπιστία και βέλτιστη απόδοση.

INVERTERS

Ένα φωτοβολταϊκό σύστημα αποτελείται από ένα ή περισσότερα πάνελ  φωτοβολταϊκών στοιχείων (ή «κυψελών», ή «κυττάρων») μαζί με τις απαραίτητες συσκευές inverter, πίνακες και διατάξεις για τη μετατροπή της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται στην επιθυμητή μορφή.

sma_logo_web2

Ο μετατροπέας της SMA - η καρδιά κάθε ηλιακής εγκατάστασης.

Αξιοποιείστε την ενέργεια του ήλιου - με έναν ηλιακό μετατροπέα της SMA. Μετατρέπει το συνεχές ρεύμα που παράγουν τα φωτοβολταϊκά πλαίσια σε κοινό εναλλασσόμενο ρεύμα δικτύου. Έτσι αποτελεί την καρδιά κάθε ηλιακής εγκατάστασης.

Ως ηγέτης της αγοράς ηλιακών μετατροπέων, η SMA καθορίζει συνεχώς το μέτρο σύγκρισης: ο κορυφαίος βαθμός απόδοσης μέχρι 99% και οι νέες τεχνολογίες φροντίζουν για μέγιστη απόδοση και την πλέον υψηλή φιλικότητα προς τον χρήστη.
Σας προσφέρουμε την κατάλληλη συσκευή για κάθε εφαρμογή: για όλους τους τύπους πλαισίων, για σύνδεση στο δίκτυο και τροφοδοσία απομονωμένων συστημάτων, για μικρές οικιακές εγκαταστάσεις και για εμπορικές εγκαταστάσεις αρκετών Megawatt.

kostal_logo_web

Οι Αντιστροφείς PIKO της KOSTAL σχεδιάζονται βάσει των προδιαγραφών της αγοράς ως προς τη χρήση και τις απαιτήσεις ποιότητας. Μονοφασικές και 3φασικές συσκευές ισχύος AC από 3 kW έως 10 kW αποτελούν σήμερα μέρος του χαρτοφυλακίου της KOSTAL Solar Electric.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Alumil-Solar-logo-web

Η Alumil σχεδιάζει και παράγει ολοκληρωμένα συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων.

Η τεχνολογία HELIOS περιλαμβάνει λύσεις για στήριξη φωτοβολταϊκών σε κατοικίες, βιομηχανικά κτίρια και την ύπαιθρο, προσφέροντας σημαντικά πλεονεκτήματα.
Η ALUMIL SOLAR παρέχει πιστοποιημένα συστήματα σταθερής στήριξης από αλουμίνιο κράματος υψηλής αντοχής (κράμα Al 6005T6).

H παραγωγή των εξαρτημάτων των στηριγμάτων πραγματοποιείται στο εργοστάσιο της ALUMIL, της μεγαλύτερης εταιρίας διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, παρέχοντας στην ALUMIL SOLAR την ικανότητα για διάθεση στηριγμάτων για φωτοβολταϊκά (Φ/Β) πάρκα δεκάδων MWp το χρόνο. Η εγχώρια παραγωγή διασφαλίζει ελκυστικότερο κοστολόγιο χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα, ενώ ταυτόχρονα η διάθεση καθώς και η οποιαδήποτε αντικατάσταση εξαρτημάτων είναι άμεση.

Η σχεδίαση των εξαρτημάτων επιτρέπει τη συναρμολόγηση στηριγμάτων για όλα τα μεγέθη Φ/Β πλαισίων, πλήθος διαφορετικών διατάξεων και όλες τις τεχνολογίες Φ/Β πλαισίων (κρυσταλλικού πυριτίου, thin film) βελτιστοποιώντας το χρόνο εγκατάστασης. Η εταιρία παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη για τη σωστή εγκατάσταση του συστήματος στήριξης σε κάθε Φ/Β πάρκο.

Close Menu